لطفا برای سفارش حضوری از همکاران ما کمک بگیرید .

سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

دوره آموزش باریستایی بار گرم با رویکرد عملیاتی در کافه ژولپ

در صنعت خوراک و نوشیدنی، باریستا، مسئولیتی مهم در جلب رضایت مشتریان و افزایش فروش ایفا می‌کند. این شغل در ظاهر ساده به نظر می‌رسد، اما در حقیقت نیازمند مهارت‌های فنی و تخصصی بسیاری است که شامل تسلط بر فرآیند تهیه قهوه، شناخت انواع دانه‌ها، توانایی در ساخت نوشیدنی‌های مختلف، هنر تزئین قهوه، مهارت‌های مدیریتی از قبیل مدیریت زمان، کنترل کیفیت، مهارت‌های ارتباطی و توانایی پاسخ به درخواست‌های مشتریان است.

از آنجا که رقابت در صنعت قهوه، روز به روز بیشتر می‌شود، دوره‌ی آموزش باریستایی می‌تواند برای کسانی که به دنبال پیشرفت شغلی و افزایش درآمد خود هستند، فرصتی عالی جهت یادگیری مهارت‌های جدید و ارتقای سطح کاری باشد.

 با توجه به کمبود آموزش‌های حرفه‌ای در این حوزه و نیاز به تربیت متخصصانی با دانش و مهارت‌های به‌روز، مجموعه‌ی ژولپ تصمیم به برگزاری دوره‌ای تخصصی و کاربردی در زمینه باریستایی بار گرم گرفته است. دوره آموزش باریستایی بار گرم در ژولپ، با رویکردی عملی در محیط کافه در 10 جلسه طراحی شده است، تا دانش‌پذیران بتوانند تجربه‌های واقعی از کار در صنعت قهوه و نوشیدنی کسب کنند.

در پایان دوره به شرکت‌کنندگان محترم، مدرک بین‌المللی باریستایی از TUW Academy آلمان اهدا خواهد شد که شامل کد رهگیری معتبر است.

در جلسه اول چه چیزهایی یاد می‌گیریم؟

جلسه اول کاملا تئوری است و در آن با مباحث زیر آشنا می‌شویم:

در جلسه دوم چه چیزهایی یاد می‌گیریم؟

جلسه دوم این دوره آموزشی تئوری است و مباحث زیر بررسی می‌شوند:

در جلسه سوم چه چیزهایی یاد می‌گیریم؟

جلسه سوم دوره آموزشی، ترکیبی از آموزش‌های تئوری و عملی است و در آن به یادگیری شناخت اسپرسو و نکات مهم در فرآیند تولید آن خواهیم پرداخت.

در جلسه چهارم چه چیزهایی یاد می‌گیریم؟

در جلسه چهارم دوره آموزش باریستایی بار گرم با رویکرد تئوری و عملی به آموزش مباحث زیر خواهیم پرداخت:

در جلسه پنجم چه چیزهایی یاد می‌گیریم؟

در جلسه پنجم با رویکرد تئوری و عملیاتی، آموزش‌های زیر ارائه می‌شود:

در جلسه ششم چه چیزهایی فرا می‌گیریم؟

در جلسه ششم با رویکرد تئوری و عملیاتی به آموزش مباحث زیر خواهیم پرداخت:

در جلسه هفتم چه چیزهایی یاد خواهیم گرفت؟

در جلسه هفتم با رویکرد تئوری و عملیاتی به شناخت مراحل دم‌آوری چکانه‌ای و عوامل موثر بر آن و همچنین شناخت مراحل دم‌آوری چکانه‌ای و عوامل موثر بر آن خواهیم پرداخت:

جلسه هشتم دوره آموزشی به چه صورت خواهد گذشت؟

رویکرد جسله هشتم دوره آموزشی باریستایی بار گرم در ژولپ، ارزیابی شرکت کنندگان و رفع اشکالات آموزشی آنهاست.

جلسه‌های نهم و دهم دوره آموزشی به چه صورت می‌گذرند؟

جسله‌های نهم و دهم دوره آموزشی با رویکردی کاملا عملیاتی، به فعالیت در کافه ژولپ در قالب نقش باریستا می‌گذرد

مدرسین دوره:

آقای میلاد شادمانی؛ سرپرست بار مجموعه ژولپ

آقای فهیم رحیمی؛ کارفرمای مجموعه ژولپ و فارغ‌التحصیل DBA دانشگاه تهران

آقای علی خلف؛ مدرس و مشاور کسب‌و‌کار

سوالات متداول دوره آموزش باریستایی بار گرم

خیر؛ این دوره از سطح مقدماتی آغاز می‌شود و برای افراد بدون تجربه قبلی مناسب است.

این دوره آموزشی در 10 جلسه 4 ساعته برگزار می‌شود.

بله؛ در پایان دوره به شرکت‌کنندگان محترم، مدرک بین‌المللی باریستایی از TUW Academy آلمان اهدا خواهد شد که شامل کد رهگیری معتبر است.

بله؛ امکان معرفی دانش‌آموختگان ممتاز دوره وجود دارد و مجموعه ژولپ در صورت نیاز، از آنها دعوت به همکاری به عمل می‌آورد.

همچنین با توجه به کاربردی بودن دوره، امکان جذب دانش‌آموختگان این دوره در بازار کار افزایش می‌یابد.

بله؛ در طول دوره تمام تجهیزات و مواد اولیه مصرفی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

بله؛ با توجه به معتبر بودن گواهینامه آموزشی، امکان پذیرش شما در خارج از کشور افزایش خواهد یافت. مدرک این دوره آموزشی، بین‌المللی است و از مرجع صادرکننده TUW Academy آلمان با کد رهگیری صادر می‌شود.